سافاری لیمرا تا دریاچه میجران

شهر تنکابن (شهسوار)، جنگلهای هیرکانی، ارتفاعات دو هزار و سه هزار، ییلاقات آغوزحال، ییلاق لیمرا،جنگل دالخانی، دریاچه سد میجران، چشمانداز جنگل و دریا، اقیانوس ابر (در صورت تشکیل ابر)
(لطفا نیم ساعت قبل از حرکت در محل حضور داشته باشید)
(رسیدن به تهران)
مینی بوس برای مسیر جنگل دالخانی)
با 5 درصد تخفیف: 12,910,500 تومان
شبانگاه برای آغاز سفری خاطره انگیز راهی استان مازندران و شهر تنکابن می شویم. مقصد ما بازدید از ییلاقات آغوزحال و ییلاق لیمرا(لِمِرا) در ارتفاعات جنگل های دوهزار و سه هزار شهر تنکانبن است. مناطقی بکر با طبیعتی چشم نواز و هوایی خنک و چشم اندازهای کم نظیر که لحظاتی آرام و دل نشین را برایمان رقم خواهند زد
قبل از شروع یک روز پرهیجان، با طلوع آفتاب به تنکابن میرسیم و پس از صرف صبحانه، آماده ماجراجویی میشویم. سوار بر خودروهای آفرود (پاترول)، سفر هیجانانگیزمان را به دل ارتفاعات سرسبز جنگلهای دو هزار و سه هزار آغاز میکنیم.
اولین مقصد، ییلاقات آغوزحال است؛ جایی که چشماندازی کمنظیر از تلاقی جنگلهای انبوه و ساحل زیبای دریای کاسپین پیش روی شما قرار میگیرد. در این نقطه، با نوشیدن چای و صرف میانوعده، فرصتی کوتاه برای استراحت و ثبت تصاویر خاطرهانگیز خواهیم داشت.
سپس مسیرمان را به سمت ییلاق بکر لیمرا ادامه میدهیم. پس از رسیدن، حدود یک ساعت و نیم در طبیعت بینظیر این ییلاق به گشتوگذار، عکاسی و لذت بردن از هوای خنک کوهستان میپردازیم؛ لحظاتی که بیشک به خاطرات ماندگار این سفر تبدیل خواهند شد.
پس از این گشت دلانگیز، برای صرف ناهاری لذیذ راهی اقامتگاه محلی میشویم. بعد از ناهار و استراحتی کوتاه، زمان آزاد برای معاشرت، بازیهای گروهی، استراحت و لذت بردن از آرامش و چشماندازهای شگفتانگیز منطقه در اختیار خواهیم داشت.
در پایان این روز خاطرهانگیز، با خودروهای آفرود به هتل ساحلی محل اقامت بازمیگردیم تا پس از استراحت، از صرف شام، دورهمی شبانه و شبنشینی در کنار هم لذت ببریم و روزی فراموشنشدنی را به بهترین شکل به پایان برسانیم.
(4 ساعت پاترول سواری برای رفت و برگشت از تنکابن تا لمیرا)
حدود 1 ساعت پیمایش مسیر جنگلی با شیب ملایم در طبیعت با دشت مسطح
صبح را با صرف صبحانهای لذیذ در هتل آغاز میکنیم و سپس با وسیله نقلیه محلی راهی یکی از زیباترین مسیرهای جنگلی شمال، جنگل دالخانی میشویم. دالخانی که به «دالان بهشت» شهرت دارد، با جادهای از درختان سر به فلک کشیده، هوای خنک و رایحه دلانگیز جنگل، یکی از رویاییترین مناطق طبیعی ایران به شمار میرود. در این مسیر، آرامش ناب طبیعت و مناظر چشمنواز، تجربهای فراموشنشدنی را برایمان رقم خواهد زد.
در ادامه به دریاچه سد میجران میرسیم؛ نگینی آرام در میان جنگلهای سرسبز رامسر که انعکاس درختان بر سطح زلال آب، چشماندازی تماشایی و متفاوت خلق کرده است. این دریاچه مکانی ایدهآل برای قدمزدن، عکاسی و لذت بردن از سکوت و آرامش طبیعت است.
پس از گشتوگذار و ثبت خاطراتی ماندگار، راهی یکی از بهترین رستورانهای منطقه میشویم تا در فضایی دلنشین، ناهاری خوشطعم و خاطرهانگیز میل کنیم.
در پایان، با کولهباری از خاطرات شیرین، تصاویر زیبا و لحظاتی فراموشنشدنی، مسیر بازگشت به تهران را در پیش میگیریم و سفر خاطرهانگیزمان را به پایان میرسانیم.
حدود 1 ساعت پیمایش مسیر جنگلی با شیب ملایم در طبیعت با دشت مسطح
| روز | صبحانه | ناهار | شام | اقامت | ||||
| مکان | توسط | مکان | توسط | مکان | توسط | نوع اقامت | توضیح | |
| 1 | - | - | - | - | رستوران | مسافر | اتوبوس | VIP بیست و پنج صندلی تخت شو |
| 2 | رستوران | آرند تور | خانه محلی | آرند تور | رستوران هتل | مسافر | هتل | تنکابن |
| 3 | رستوران هتل | آرند تور | رستوران | مسافر | - | - | - | |
سهم آرند تور کلا 3 وعده غذا شامل: 2 وعده صبحانه 1 وعده ناهار
سهم مسافر کلا 3 وعده غذا شامل: 1 وعده ناهار 2 وعده شام
- تیم سرپرستی
- بیمه مسئولیت مدنی ایران
- هزینه پاترول تنکابن تا ییلاق لمیرا و بلعکس روی پکیج محاسبه شده است.
اقامت:
- ترکیب چیدمان اتاقها در خانه های محلی و اقامتگاه های بومگردی بستگی به ترکیب نفرات تور دارد در صورت امکان آرندتور تمام تلاش خود را خواهد کرد تا با همسفران عزیز همکاری لازم را انجام دهد در غیر اینصورت آرندتور هیچ تعهدی بابت فراهم کردن اتاق اختصاصی برای عزیزان همسفر را نخواهد داشت.
- برنامههای اعلام شده با توجه به شرایط آب و هوایی و سایر عوامل محیطی یا فنی قابل جابجایی است.
- لطفا با دقت کامل برنامه سفر، خدمات تور را مطالعه نموده و در مورد هرگونه ابهام از دفتر آرندتور اطلاعات لازم را دریافت کنید.
- چیدمان صندلی همسفران در وسیله نقلیه، بر اساس زمان ثبتنام و تعداد افراد هر گروه انجام می شود.
2.5 روزه
| شهریور مرداد | ||||||
| شنبه | یک | دو | سه | چهار | پنج | جمعه |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30
|
| 31 | شهریور | 2 | 3 | 4 | 5 |
6
|
| 7 |
8
|
9 | 10 | 11 | 12 |
13
|
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20
|
| کد | عنوان | روز شروع | تاریخ | مدت | ظرفیت | قیمت |
| 9050 | تور سافاری لیمرا تا دریاچه میجران | جمعه | 1405/06/06 ~ 08 | 2.5 روزه | موجود | 13,590,000 تومان |
| نام سفر | مدت |
تور تاجیکستان شهریور 1405 |
8 روزه |
تور سافاری ییلاق سوباتان |
2.5 روزه |
تور سافاری نئور به سوباتان |
3.5 روزه |
تور آبشار شلماش تا چشمه کانی گراوان |
3.5 روزه |

جشنواره تعطیلات شهریور