021 44142598
021 4495 7051
021 4414 2598
آرند تور

جشنواره عید تا عید با تخفیف سابقه همسفری!

هزینه سفر به زودی اعلام می‌گردد.

+ بلیط هواپیما

همه روزه

جاذبه‌ها:

تور سوئیس، تور سوئیس تابستان 98، تور سوئیس مرداد 98، تور سوئیس لوگانو.
دریاچه لوگانو سوئیس، بازدید از منطقه زیبای بلینزونا (قلعه ها و استحکامات تاریخی قرون وسطایی)، شهر زیبای آسکونا، شهر کوچک منذریسیو (فاکس تاون هاوس)، مراکز خرید

اطلاعات حرکت

محل حرکت: فرودگاه امام خمینی

زمان حرکت: همه روزه

وسیله نقلیه اصلی: هواپیما

سفرنامه

روز 1

ورود به فرودگاه میلان، ترانسفر از میلان به لوگانو با اتوبوس اختصاصی، تحویل اتاق، اقامت شب در لوگانو.

روز 2

گشت لوگانو، بازدید از مرکز شهر و مکان های دیدنی شهر.روستای قرون وسطایی مورکوت که در سال 2016 عنوان زیباترین روستای سوییس را ازان خود کرد. کلیسای سانتا ماریا دل ساسو. بازدید از پارک مینیاتوری سوییس. اقامت شب در لوگانو.

روز 3

گشت آزاد. اقامت شب در لوگانو.

روز 4

ترانسفر از هتل با اتوبوس به سمت شهر میلان. گشت تمام روز میلان، بازگشت به لوگانو. اقامت شب در لوگانو.

روز 5

ترانسفر به فرودگاه، بازگشت به تهران.

پذیرایی و اقامت

روز صبحانه ناهار شام اقامت
مکان توسط مکان توسط مکان توسط محل توضیحات
1 هواپیما - - - - - هتل 4 ستاره لوگانو
2 رستوران هتل آرند تور - - - - هتل 4 ستاره لوگانو
3 رستوران هتل آرند تور - - - - هتل 4 ستاره لوگانو
4 رستوران هتل آرند تور - - - - هتل 4 ستاره لوگانو
5 رستوران هتل آرند تور - - - - - -
سهم آرندتور 4 وعده غذا شامل: 4 وعده صبحانه
در این سفر مسافر نیاز به آوردن وعده غذایی ندارد.

توضیحات مهم

اخذ ویزای سوئیس

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفح

 

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

ه سفید روبروی هم

2) 6 قطعه عکس ۴.۵×۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

   الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

   ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده ­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

  * ارائه همزمان گواهی تمکن و کارکرد حساب سه ماهه الزامی است.

   * باید حداقل موجودی حساب و گواهی تمکن برای هر نفر 500.000.000 الی 700.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

   ب) وکلا: پروانه وکالت

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

   ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

   * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­‌باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم ­های خانه ­دار.

   * تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

   * حضور کلیه مسافرین به جز (افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می­ باشد ولی برای افرادی که در ۲ سال گذشته ویزای شنگن (به جز یونان و ایتالیا) دریافت نموده اند، این امکان وجود دارد که بدون حضور در سفارت درخواست ویزا نمایند با این توضیح که اگر ضرورت توسط سفارت اعلام گردد متقاضی لازم است در زمان مقرر جهت انگشت نگاری به مرکز انگشت نگاری VFS مراجعه نماید. لذا امضاء فرم سفارت، فرم وکالتنامه و فرم چک لیست برای آن دسته از متقاضیان ضروری بوده و برای درخواست متقاضیان زیر 18 سال، امضاء پدر و مادر همزمان اجباری می‌باشد.

   * افرادی که در 3 سال گذشته سابقه رد ویزا از حوزه شنگن را داشته اند ارائه نامه رد ویزا از سفارت مربوطه الزامی است.

   * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.

   * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 600.000.000 الی 800.000.000  ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

    * با توجه به شرایط و مدارک مسافر امکان افزایش نرخ وجود دارد. 

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

 

نکات مهم هنگام ثبت نام

  1. همسفران گرامی می توانند هزینه سفر را به یکی از حساب های زیر واریز نمایند:
    نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
    ملت 8548204159 6104-3375-4393-9449 سید معصوم جلیلی نومندان
    پارسیان 47000636153605 6221-0612-1289-6361 سید معصوم جلیلی نومندان
    ملی 0224907736005 6037-9975-1763-8830 سید معصوم جلیلی نومندان
  2. پس از واریز هزینه سفر ارائه ( فیش واریزی ، عکس کارت ملی یا نام و نام خانوادگی ، کدملی ، تاریخ تولد روز ماه سال ) به دفتر آرند تور از طریق تلگرام یا واتس اپ به شماره های زیر  الزامی میباشد.
  3. با توجه به محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که سریع‌تر نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
  4. تمامی مسافرین در طول سفر دارای بیمه مسئولیت مدنی میباشند. تعهدات این بیمه : ( هزینه های پزشکی هر نفر تا سقف 100.000.000 ریال ، غرامت فوت و نقص عضو هر نفر 2.310.000.000 )
  5. خواهشمند است پس از واریز وجه لطفا با شماره‌های گروه تماس گرفته و شماره فیش واریزی را اعلام فرمائید.
    02144142598 09304403100 09387419200

همسفران عزیز در سفر یکروزه با تخفیف سفر کنید...

تخفیف شنبگی : 20 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

تخفیف یک شنبگی : 15 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

تخفیف دو شنبگی : 10 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

تخفیف سه شنبگی : 5 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

قابل ذکر است این تخفیفات برای 15 نفر اولی که ثبت‌نام کنند لحاظ خواهد شد...

پس عجله کنید تا جزء 15 نفر اول این سفر باشید...

Copyright © 2019 arandtour.com All rights reserved.