021 4495 7051
021 4414 2598
آرند تور
تور اسپانیا تور اسپانیا پاییز 98

از 295 یورو

+بلیط هواپیما

همه روزه

جاذبه‌ها:

تور اسپانیا، تور اسپانیا پاییز 98، تور اسپانیا مهر 98، تور اسپانیا بهترین نرخ، تور اسپانیا ارزان، تور اسپانیا نرخ ویژه، تور دور اسپانیا، اسپانیا پاییز 98، اسپانیا مهر 98
یک گشت نیم روزه 

بازدید از جاذبه هایی همچون ساگرادا فامیلیا، باری گوتیک، رامبلا، فروشگاه های بزرگ و دیدنی مادرید

اسپانیا تور اسپانیا پاییز 98

اطلاعات حرکت

محل حرکت: فرودگاه امام خمینی

زمان حرکت: همه روزه

(متناسب با پرواز)

وسیله نقلیه اصلی: هواپیما

(با پرواز ترکیش)

    درجه سختی:

درباره سفر

 

تور اسپانیا 

4 شب و 5 روز

نام هتل درجه اتاق سینگل اتاق دو تخته کودک (12-6)
Petit Palace Trec Cruces 3 460  295 250 
Euro Stars Grn Via 5 515  346  185 
Bcn Gran Ronda 3 650  406  351 
Auto Hogar 3 661  410  378 
Meninus 4 434  430  213 
Acevi Villarroel 4 690  432  282 
Exe Laietana Palace 4 590  437  310 
Melia Barcelona Sarria 5 980 560  290 
Eurostars grand Marina 5 1217 642  380 

خدمات تور اسپانیا: بلیط رفت و برگشت، ویزا، بیمه مسافرتی، اقامت در هتل با صبحانه

*نکته: تمامی قیمت های جدول به یورو و بدون احتساب پرواز، ترانسفر فرودگاهی و ویزا هستند.

در صورت درخواست ترانسفر فرودگاهی مبلغ 50 یورو به ازای هر نفر به مبالغ داخل جدول اضافه می شود.

مدارک مورد نیاز

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا:

1) تکمیل فرم درخواست ویزا

پر شده با قلم آبی و نسخه تایپ شده.

امضاء اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد.

یک نسخه کپی از فرم درخواست پر شده.

2) عکس جدید با اندازه ی 4.5*3.5 سانت.

صورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند.

عکس باید متعلق به شش ماه اخیر باشد.

زمینه عکس باید سفید باشد.

3) اصل شناسنامه به همراه ترجمه تمامی صفحات آن به زبان اسپانیایی.

4) گذرنامه باید حداقل یکسال پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد.

برای درخواست ویزا نباید بیش از 10 سال از تاریخ صدور گدرنامه گذشته باشد.

حداقل 2 صفحه ی گذرنامه باید خالی باشد.

فتوکپی تمام صفحات گذرنامه از جمله صفحات خالی، به صورت کپی روی یک برگه A4 وجود داشته باشد.

5) مدارک شغلی: نامه استغال به کار یا مدارک ثبت شرکت (اصل روزنامه رسمی، آخرین تغییرات و آگهی ثبت شرکت)، جواز کسب، پروانه پزشکی (همگی با ترجمه اسپانیایی).

نامه اشتغال به کار می بایست دارای مهر و روی سربرگ مجموعه که شامل مشخصات کامل فرد، سمت دقیق ایشان، تاریخ شروع به کار، میزان دریافتی فرد، تعداد روزهای مرخصی و اشتغال به کار مجدد فرد پس از سفر در آن مجموعه باشد.

6) دانش آموزان و دانشجویان

گواهی اشتغال به تحصیل با مهر مدرسه و آموزش و پرورش منطقه برای دانش آموزان

گواهی اشتغال به تحصیل با مهر دانشگاه برای دانشجویان (دانشجویان پسر می بایست قبل از اقدام برای ویزا نسبت به پرداخت وجه ضمانت به سازمان نظام وظیفه و دریافت مجوز سفر به مدت زمان مورد نظر برای سفر اقدام کنند).

7) فیش حقوقی مربوط به ماه آخر با ترجمه به زبان اسپانیایی.

8) آخرین لیست پرداختی بیمه (قابل دریافت از شعبه تامین اجتماعی یا محل کار) با ترجمه به زبان اسپانیایی.

9) گردش حساب شش ماه آخر به لاتین و برگه تمکن مالی به یورو (2 تا 3 روز مانده به زمان مصاحبه گرفته شود).

10) اصل سند ملک با ترجمه به زبان اسپانیایی.

11) رزرو بلیط

12) بیمه مسافرتی

بیمه شرکت طبق دستور العمل اتحادیه اروپا می باشد.

بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد.

حداقل پوشش بیمه 30000 هزار یورو یا 50000 دلار است.

اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضاء شده است.

13) رزرو هتل

برای متقاضیان خردسال در صورتی که متقاضی خرد سال با یکی از والدین سفر می کند، اجازه نامه والد دیگر برای سفر کودک الزامی است.

فرم درخواست ویزای شنگن باید توسط والدین امضاء شود.

در صرتی که کودک به همراه کسی غیر از والدین خودش سفر می کند یا فقط یکی از والدین به سفر می رود نامه رسمی موافقت والدین الزامی است.

کپی پاسپورت پدر و مادر با امضای خود آنها توسط دفترخانه رسمی باید تایید شود.

مدارک مالی والدین، تعهد نامه، نامه موافقت، لیست مدارک مورد نیاز BLS باید توسط والدین امضاء شده باشد.

برای دانشجویان و محصلان نامه اشتغال به تحصیل همراه با کپی کارت شناسایی ضروری است.

* نکته 1: از زمان دریافت گردش حساب تا ارائه آن به سفارت نباید بیشتر از یک هفته گذشته باشد.

* نکته 2: از فرم درخواست ویزا یک نسخه کپی تهیه کرده و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

پذیرایی و اقامت

روز صبحانه ناهار شام اقامت
مکان توسط مکان توسط مکان توسط محل توضیحات
1 - - رستوران مسافر رستوران مسافر هتل 3 ستاره بارسلونا
2 هتل آرند تور رستوران مسافر رستوران مسافر هتل 3 ستاره بارسلونا
3 هتل آرند تور رستوران مسافر رستوران مسافر هتل 3 ستاره بارسلونا
4 هتل آرند تور رستوران مسافر رستوران مسافر هتل 3 ستاره بارسلونا
5 هتل آرند تور رستوران مسافر - - - -
سهم آرندتور 4 وعده غذا شامل: 4 وعده صبحانه
سهم مسافر 9 وعده غذا شامل: 5 وعده ناهار، 4 وعده شام

لوازم ضروری

کارت شناسایی داروهای شخصی کرم ضد آفتاب
وسایل نظافت شخصی گذر نامه عینک آفتابی
لباس مناسب فصل پرینت حساب بانکی چک ضمانت
6 قطعه عکس

نکات مهم هنگام ثبت نام

  1. همسفران گرامی می توانند هزینه سفر را به یکی از حساب های زیر واریز نمایند:
    نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
    ملت 8548204159 6104-3375-4393-9449 سید معصوم جلیلی نومندان
    پارسیان 47000636153605 6221-0612-1289-6361 سید معصوم جلیلی نومندان
    ملی 0224907736005 6037-9975-1763-8830 سید معصوم جلیلی نومندان
  2. پس از واریز هزینه سفر ارائه ( فیش واریزی ، عکس کارت ملی یا نام و نام خانوادگی ، کدملی ، تاریخ تولد روز ماه سال ) به دفتر آرند تور از طریق تلگرام یا واتس اپ به شماره های زیر  الزامی میباشد.
  3. با توجه به محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که سریع‌تر نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
  4. تمامی مسافرین در طول سفر دارای بیمه مسئولیت مدنی میباشند. تعهدات این بیمه : ( هزینه های پزشکی هر نفر تا سقف 100.000.000 ریال ، غرامت فوت و نقص عضو هر نفر 2.310.000.000 )
  5. خواهشمند است پس از واریز وجه لطفا با شماره‌های گروه تماس گرفته و شماره فیش واریزی را اعلام فرمائید.
    02144142598 09304403100 09387419200

همسفران عزیز در سفر یکروزه با تخفیف سفر کنید...

تخفیف شنبگی: 20 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

تخفیف یک‌شنبگی: 15 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

تخفیف دوشنبگی: 10 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

تخفیف سه‌شنبگی: 5 هزار تومان کمتر از مبلغ اصلی تور

قابل ذکر است این تخفیفات برای 15 نفر اولی که ثبت‌نام کنند لحاظ خواهد شد...

پس عجله کنید تا جزء 15 نفر اول این سفر باشید...

Copyright © 2019 arandtour.com All rights reserved.